10B (BTCK-10B) user manual download (Dutch version)

User manual (Dutch)

Other languages by Google translate

English  French  Spanish  Dutch  Norwegian  German  Portuguese  Italian

Avantree 10B User Manual

Bluetooth Hands Free Car Kit

1. Beschrijving

Deze veelzijdige Bluetooth speakerphone is speciaal ontworpen voor de gebruiker handige en gratis draadloze communicatie genieten. Kan gebruikt worden op de desktop, zoals een conferentie luidspreker of in de auto, zoals een handsfree carkit. Geavanceerde ingebouwde microfoon met DSP oplossing voor echo en ruisonderdrukking geeft u een onberispelijke full duplex geluidskwaliteit.

2. Productoverzicht

(1) Luidspreker (4) Opladen Socket (5-pin USB) (7) Volume verhoogt (+ V)

(2) Microfoon (5) Mute-knop (8) Volume verlagen (V)

(3) LED (6) MFB-knop (Multi-Function-knop)

Wat zit er in de doos -

l Speakerphone
l USB-oplaadkabel
l USB autolader
l Manual
l Zonneklepclip
l oplaadbare Lithium batterij
l Garantie kaart

3. Opladen

1) De eerste keer gebruikt, moet u het apparaat langer dan 3 uur om ervoor te zorgen dat de speakerphone is volledig opgeladen en de batterij te bereiken zijn volle capaciteit.
een. Opladen in auto- gebruiker kan het apparaat in de auto op te laden met behulp van een auto-oplader.
b. Opladen thuis-gebruiker kan het apparaat opladen via een USB-kabel via een PC.

2) Daarna, elke laadcyclus kan tot 3 uur.

3) LED rood in laden en af ​​te geven wanneer het opladen is voltooid.

4) Als u nog niet gebruikt het item voor een paar maanden, kan het 15-30 minuten duren voordat de LED rood tijdens het opladen.

5) Wij stellen voor om het item volledig op te laden voor ten minste één keer in de twee maanden.

Opmerking: Om de duurzaamheid van de batterij te verlengen, is het raadzaam om de luidspreker op te laden wanneer de batterij bijna leeg is aangetroffen (wanneer de batterij bijna leeg is, zal rode LED elke 3 seconden knipperen).

4. Koppelen / Aansluiten

Het is belangrijk om de speakerphone te koppelen met uw Bluetooth mobiele telefoon voor de eerste keer gebruik.
Pairing procedure:

A. Zorg ervoor dat de luidspreker is uitgeschakeld.

B. Eenmaal aangezet de speakerphone, indien geen verbinding gedetecteerd, zal het automatisch naar de pairing-modus, ook u kunt zetten naar de pairing-modus door te drukken en de "MFB" knop ingedrukt te houden tot de LED knippert blauw en rood afwisselend.

C. Zoek het apparaat vanaf uw telefoon.

D. Eenmaal gevonden "Avantree BTCK-10B '', volg de stappen en voer de pincode 0000 paar.

E. Sluit de speakerphone naar het apparaat.

F. Speakerphone is nu klaar voor gebruik.

We vinden de meeste problemen worden veroorzaakt door onjuiste koppeling tussen de speakerphone en het Bluetooth-apparaat. Volg de online instructies stap-voor-stap.

5. Basishandelingen

Aan / uit

Turn On: Van OFF, houdt u de "MFB" voor ongeveer 4 seconden ingedrukt totdat het lampje knippert blauw.
Uitschakelen: Uit Aan, houdt u de "MFB" voor ongeveer 4 seconden ingedrukt totdat het lampje rood knipperen.

Noot: 1. Zodra het apparaat is aangesloten, zal de LED-indicator knippert blauw elke 10 seconden.

2. Bij het verliezen van verbinding, zal de luidspreker automatisch uitgeschakeld na 30 minuten.
Een oproep beantwoorden: Druk op de "MFB" knop eenmaal.
Een gesprek beëindigen: Druk op de "MFB" knop eenmaal.
Een oproep te weigeren: Houd de "MFB" knop gedurende 2 seconden ingedrukt om de oproep te weigeren.
Voice Dial: Druk eenmaal op de "MFB" knop en zeg de naam van de persoon die u wilt bellen.
Re-dialing: Onder standby-modus, druk kort op de "MFB" knop tweemaal laatste nummer opnieuw kiezen.
Het volume aanpassen: Tijdens een gesprek, druk op de "V +" of "V-" toetsen.

Mute & Un-mute

Mute: Tijdens een gesprek, druk kort op de "MUTE" knop om de luidspreker te dempen. De LED zal rood zien tijdens mute-modus.
Un-mute: Druk kort op de "MUTE" knop tijdens het mute-modus om het dempen van de luidspreker.

Transfer gesprekken

Luidspreker naar mobiele telefoon: Tijdens een gesprek op zowel de "V +" en "V-" toetsen, wordt het gesprek doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon.
Mobiele telefoon op handsfree: Druk beide "V +" en "V-" toetsen om het gesprek aan speakerphone.

6. Advance Features

6.1 Koppelen met twee mobiele telefoon

a) Van uit, zet de spearkerphone, zal het automatisch pairing modus als geen verbinding detecteert, koppelen met de eerste telefoon

b) Schakel de luidspreker en zet Bluetooth-functie van de eerste telefoon, zet de luidspreker en automatisch in de pairing-modus, koppelen met de tweede telefoon.

c) Schakel de speakerphone opnieuw, en zet de Bluetooth van de eerste telefoon. Zet de luidspreker, zal het automatisch verbinding maken met de laatste 2 gekoppelde telefoons.

6.2 de tweede oproep tijdens een gesprek (3-weg gesprek of twee koppeling functie) Antwoord
Bij het ontvangen van een tweede gesprek, drukt u tweemaal op "MFB" om het eerste gesprek in de lijn te houden en de tweede oproep te beantwoorden.

6.3 de tweede oproep tijdens een gesprek (3-weg gesprek of twee koppeling functie) Afwijzen
Bij het ontvangen van een tweede gesprek, drukt u op de "MFB" knop gedurende 3 seconden om de tweede oproep te weigeren.

6.4 Schakelen tussen 2 telefoongesprekken (3-weg gesprek of twee koppeling functie)
Wanneer het hebben van 2 gesprekken op de lijn, druk op de "MFB" knop twee keer om te schakelen tussen deze 2 telefoontjes
Wanneer het hebben van 2 doet een beroep op de lijn, druk kort op de "MFB" knop om het huidige gesprek te beëindigen en te blijven met de andere oproep.

7. Product Specificatie

l Bluetooth naleving: Bluetooth V2.1 + EDR.
l Werkende frequentieband: 2,4 GHz ~ 2.48GHz zonder licentie ISM-band.
l Vermogen: Klasse 2, tot 10 meter.
l Ondersteuning profielen: HSP en HFP profielen.
l Ondersteuning van meerdere gekoppelde apparaat: Onthoud gepaarde data van 8 Bluetooth-telefoons.
l Stand-by tijd: tot 980 uur / 40 dagen.
l Spreektijd: Tot 10-12 uur.
l Opladen van de batterij tijd: ongeveer 3 uur.
l Charger voltage: DC5.0V, 500mA.
l Batterij: 650mA, BL-5B (oplaadbare lithium-ion batterij).

De gesprekstijd en standby-tijd kan variëren bij gebruik met verschillende mobiele telefoons of andere compatibele Bluetooth-apparaten, gebruiksinstellingen, gebruik van stijlen en omgevingen.

8. Veiligheid Informatie

l Om schade of storingen van het apparaat hoeft het apparaat niet vallen van hoge plaatsen te vermijden.
l Houd het apparaat weg vorm vocht, water en andere vloeistoffen. Als het apparaat is blootgesteld aan water, vocht of een andere vloeistof, niet werken aan elektrische schokken, explosies en schade aan het apparaat of jezelf te voorkomen.
l Plaats of bewaar dit apparaat in de buurt van een warmtebron, zoals direct zonlicht, radiatoren, kachels of andere apparaten die warmte produceert. Kan explosie, degraderen de prestaties en / of de levensduur van de batterij.
Ik wil niet te wijzigen, te repareren of te demonteren apparaat naar keuze (met name de batterij: Het kan een explosie veroorzaken). Door dit te doen wordt voorkomen dat de garantie.
l Plaats geen zware voorwerpen op het apparaat.
l Gebruik alleen geleverd en goedgekeurd oplader.
l Vervanging of dienst moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde service center of fabrikant.
l Koppel dit apparaat wanneer het apparaat voor langere tijd of tijdens onweer.

LET OP: ELEKTRISCHE SCHOK
De batterij in dit apparaat kan een risico op brand of chemische brandwonden veroorzaken.

9. WEEE Symbol informatie

Dit product mag niet worden weggegooid met ander huishoudelijk afval aan het einde van zijn levensduur. Om mogelijke schade aan het milieu of de door ongecontroleerde afval afgevoerd voorkomen, moet u de batterij van het apparaat weg te doen.

Huishoudelijke gebruikers moeten contact opnemen met de winkel waar ze dit product gekocht of met de plaatselijke overheid voor informatie over waar en hoe ze dit item kan duren voor recyclen.

Zakelijke gebruikers moeten contact opnemen met hun leverancier en de algemene voorwaarden van de koopovereenkomst. Voordat de batterij verwijderd is, mag dit product niet worden gemengd met ander bedrijfsafval voor verwijdering.

Hoe de batterij uit het toestel te verwijderen

1) Open het batterijcompartiment van het apparaat weer.

2) Verwijder voorzichtig de batterij.

10. Verklaring van Overeenstemming

10,1. FCC-verklaring
Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. De werking is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden:

(1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken.

(2) Dit apparaat kan interferentie ontvangen, inclusief storing die ongewenste werking kan veroorzaken.

OPMERKING: De fabrikant is niet verantwoordelijk voor storingen, bijvoorbeeld radio- of tv-interferentie veroorzaakt door ongeautoriseerde aanpassingen aan dit apparatuur. Dergelijke wijzigingen kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om het apparaat te gebruiken.

10.2. IC-verklaring

Dit apparaat voldoet aan de Industry Canada licentie-vrijstelling. RSS-standaard (s). De werking is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden:

(1) dit apparaat mag geen storing veroorzaken, en

(2) dit devicemust aanvaarden geen enkele storing, inclusief storingen die kunnen leiden
und esired werking van de inrichting.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'Industrie Canada applicables aux appareils radio
vrijstelt de licentie. L'exploitatie est autorisée aux deux voorwaarden suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'utilisateur de l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique Subi, même si le brouillage est gevoelig d'en compromettre le fonctionnement. "

10.3. EU
Dit product is CE gecertificeerd volgens de bepalingen van de R & TTE-richtlijn (99/5 / EG).
Verklaart dat dit product voldoet aan de essentiële eisen en andere relevante bepalingen van Richtlijn 1999/5 / EG.

10.4. Handelsmerk Verklaring
Het Bluetooth woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc.
Avantree is een handelsmerk van Avantronics beperkt.

11. Garantie

Verwijzen wij u naar de garantiekaart meegeleverd in de verpakking.

Technical Support & Product Tutorial

Meer informatie over dit product en andere Avantree Bluetooth-producten, waaronder video handleidingen, product tutorials en online technische ondersteuning, verwijzen wij u naar www.avantree.com 'Product Tutorial' pagina en 'Download' pagina.

Vanwege de aard van de producten, kunnen er sommige software veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving. Neem altijd de Avantree website voor de laatste informatie.

Have more questions? Submit a request