10B (BTCK-10B) user manual download (Norwegian version)

User manual (Norwegian)

Other languages by Google translate

English  French  Spanish  Dutch  Norwegian  German  Portuguese  Italian

Avantree 10B User Manual

Bluetooth Hands Free Car Kit

1. Produktbeskrivelse

Denne allsidige Bluetooth høyttalertelefon er spesielt designet for brukeren å nyte praktisk og gratis trådløs kommunikasjon. Kan brukes på skrivebordet som en konferanse høyttaler eller i bilen som en hands-free bilmonteringssett. Avansert innebygd mikrofon med DSP løsning for ekkokansellering og støyreduksjon gir deg plettfri full duplex lydkvalitet.

2. Produktoversikt

(1) Høyttaler (4) Lade Socket (5-pin USB) (7) Volum Økning (V +)

(2) Mikrofon (5) Mute Button (8) Volum Reduksjon (V-)

(3) LED (6) MFB Button (Multi-Function Button)

Hva er i esken -

l Høyttaler
l USB-ladekabel
l USB Billader
l Manual
l Solskjerm clip
l Oppladbart Lithium batteri
l Garantikort

3. Lading

1) Første gang, må du lade enheten i mer enn 3 timer for å være sikker på høyttalertelefonen er fullt oppladet og batteri nå full kapasitet.
en. Lading i bil-bruker kan lade enheten i bilen ved hjelp av en billader.
b. Lading hjemme-brukeren kan lade enheten ved hjelp av en USB-kabel via en PC.

2) Etterpå kan hver ladesyklus ta opptil 3 timer.

3) LED vil indikere rødt i lading og av når ladingen er fullført.

4) Hvis du ikke har brukt varen for noen måned, kan det ta 15-30 minutter for LED til rødt ved lading.

5) Vi foreslår å fullade varen for minst én gang på to måneder.

Merk: For å forlenge holdbarheten på batteriet, anbefales det å lade høyttaleren når lavt batteri er oppstått (når batteriet blir lav, vil LED blinke rødt hver 3 sekunder).

4. Paring / Tilkobling

Det er viktig å koble høyttalertelefonen med Bluetooth Mobile telefonen for første gangs bruk.
Tilkoblingsprosedyren:

A. Kontroller at høyttaleren er slått av.

B. Når slått på høyttaleren, hvis ikke oppdaget noen sammenheng, vil den automatisk gå til paringsmodus, også kan du sette den gå til sammenkoblingsmodus ved å trykke og holde inne "MFB" -knappen til LED blinker blått og rødt alternativt.

C. Søk enheten fra telefonen.

D. Når funnet "Avantree BTCK-10B '', følg trinnene og oppgi pin-kode 0000 til paret.

E. Koble høyttaler til enheten.

F. Høyttaler er klar til bruk nå.

Vi finner de fleste problemene er forårsaket av feil sammenkobling mellom høyttaleren og Bluetooth-enheten.Vennligst følg instruksjonene trinn for trinn.

5. Grunnleggende operasjoner

Slå på / av

Turn On: Fra AV, trykk og hold "MFB" for rundt 4 sekunder til indikatorlampen blinker blå.
Turn Off: Fra On, trykk og hold "MFB" for rundt 4 sekunder til indikatorlyset blinke rødt.

Merk: 1. Når enheten er tilkoblet, vil LED-indikatoren blinker blått hvert 10. sekund.

2. Når mister tilkoblingen, vil høyttaleren automatisk slå seg av etter 30 minutter.
Svare på et anrop: Trykk på "MFB" -knappen en gang.
Avslutte en samtale: Trykk "MFB" -knappen en gang.
Avvise et anrop: Trykk og hold "MFB" knappen i 2 sekunder for å avvise anropet.
Voice Dial: Trykk på "MFB" knappen en gang og si navnet på personen du vil ringe.
Ring igjen: Under ventemodus, kort trykk på "MFB" knappen to ganger for siste nummeret repetisjon.
Juster volumet: Under en samtale, trykker du på "V +" eller "V-" knappene.

Mute & Un-mute

Mute: Under en samtale, kort trykk på "MUTE" -knappen for å dempe høyttaler. LED vil vise rødt under mute-modus.
Un-mute: Kort trykk på "MUTE" -knappen under mute-modus for å skru opp lyden på høyttaleren.

Overføre samtaler

Høyttaler til mobiltelefon: Under en samtale, trykker du på begge "V +" og "V-" knappene, vil samtalen rutes til din mobiltelefon.
Mobile Phone til Høyttaler: Trykk på begge "V +" og "V-" knappene for å dirigere samtalen til høyttalertelefon.

6. Advance Features

6.1 Sammenkobling med to mobiltelefoner

a) Fra off, slå på spearkerphone, vil den automatisk gå inn paringsmodus hvis ikke påvise noen sammenheng, pare med den første telefonen

b) Slå av høyttaleren og slå av Bluetooth-funksjonen på den første telefonen, og slå på høyttaleren og automatisk gå inn i paringsmodus, koble sammen med den andre telefonen.

c) Slå av høyttaleren igjen, og slå på Bluetooth på den første telefonen. Deretter slår du på høyttaleren, vil den automatisk koble til med siste 2 koblede telefoner.

6.2 Svar på andre anrop under en samtale (3-veis samtale eller to lenken funksjon)
Når du mottar et nytt anrop, trykk på "MFB" knappen to ganger for å holde den første samtalen på linje og besvare den andre samtalen.

6.3 Avvis den andre samtalen under en samtale (3-veis samtale eller to lenken funksjon)
Når du mottar et nytt anrop, trykk og hold "MFB" knappen i 3 sekunder for å avvise den andre samtalen.

6.4 Switch mellom to telefonsamtaler (3-veis samtale eller to lenken funksjon)
Når du har 2 samtaler på linjen, trykk på "MFB" knappen to ganger for å bytte mellom disse 2 telefonsamtaler
Når ha 2 samtaler på linjen, kort trykk på "MFB" knappen en gang for å avslutte pågående samtale og bo hos den andre samtalen.

7. Produktspesifikasjon

l Bluetooth samsvar: Bluetooth V2.1 + EDR.
l Driftsfrekvensbånd: 2,4 ~ 2.48GHz ulisensierte ISM band.
l Utgangseffekt: Klasse 2, opp til 10 meter.
l Støtte profiler: HSP og HFP profiler.
l Support flere sammenkoblede enheten: Pugg sammen data fra 8 bluetooth telefoner.
l Stand-by tid: Opptil 980 timer / 40 dager.
l Taletid: Opptil 10-12 timer.
l Batteri ladetid: Ca 3 timer.
l Lader spenning: DC5.0V, 500mA.
l Batteri: 650mA, BL-5B (oppladbart lithium-ion batteri).

Samtale- og standby-tiden kan variere med ulike mobiltelefoner eller andre kompatible Bluetooth-enheter, brukerinnstillinger, brukervaner og miljøer.

8. Sikkerhetsinformasjon

l For å unngå skade eller funksjonsfeil på enheten ikke slippe enheten fra høye steder.
l Hold enheten borte fra fuktighet, vann og annen væske. Hvis enheten blir utsatt for vann, fuktighet eller annen væske, må du ikke bruke den for å unngå elektrisk støt, eksplosjon og skade på enheten eller deg selv.
l Ikke plasser eller holde denne enheten nær en varmekilde, for eksempel, direkte sollys, radiatorer, ovner eller andre apparater som produserer varme. Det kan føre til eksplosjon, redusere ytelsen og / eller redusere batterilevetiden.
l Ikke endre, reparere eller demontere enheten ved skjønn (spesielt batteriet: Det kan føre til en eksplosjon). Å gjøre dette vil unngå garantien.
l Ikke plasser tunge gjenstander på enheten.
l Bruk bare levert og godkjent lader.
l Utskifting eller tjenesten må utføres av kvalifisert servicesenter eller produsent.
l Koble denne enheten når den ikke brukes over lengre tid eller under tordenvær.

FORSIKTIG: ELEKTRISK STØT
Batteriet i denne enheten kan utgjøre en risiko for brann eller kjemisk forbrenning hvis det behandles feil.

9. WEEE Symbol informasjon

Dette produktet skal ikke kastes sammen med annet husholdningsavfall ved slutten av sin levetid. For å hindre mulig skade på miljøet eller menneskelig fra ukontrollert avfalls kastes, kan du skille batteriet fra enheten før disposisjon.

Husholdningsbrukere bør kontakte enten forhandleren de kjøpte produktet eller lokale myndigheter, for detaljer om hvor og hvordan de kan frakte denne artikkelen for trygg resirkulering.

Forretningsbrukere bør kontakte sin leverandør og undersøke vilkårene i kjøpekontrakten. Før batteriet er fjernet, bør dette produktet ikke blandes med annet kommersielt avfall som skal kastes.

Hvordan fjerne batteriet fra Unit

1) Åpne batteridekselet av enheten ryggen.

2) ta forsiktig ut batteriet.

10. Samsvarserklæring

10,1. FCC Statement
Denne enheten er i samsvar med del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt følgende to betingelser:

(1) Denne enheten skal ikke forårsake skadelig interferens.

(2) Denne enheten kan motta interferens, inkludert interferens som kan forårsake uønsket drift.

MERK: Produsenten er ikke ansvarlig for eventuelle forstyrrelser, for eksempel radio eller TV-interferens, forårsaket av uautorisert endring av dette utstyret. Slike endringer kan føre til at brukeren mister tillatelsen til å bruke utstyret.

10.2. IC Statement

Denne enheten er i overensstemmelse med Industry Canada lisensfrie. RSS standard (s). Bruken er underlagt følgende to betingelser:

(1) Denne enheten kan ikke forårsake interferens, og

(2) denne devicemust akseptere enhver interferens, inkludert interferens som kan forårsake
und esired drift av enheten.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'Industrie Canada applicables aux APPAREILS radio
fritar de lisens. L'utnyttelse est autorisée aux deux forhold suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'Utilisateur de l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique Subi, même si le brouillage est utsatt d'en compromettre le fonctionnement. "

10,3. EU
Dette produktet er CE-sertifisert i henhold til bestemmelsen i R & TTE-direktivet (99/5 / EC).
Erklærer at dette produktet er i samsvar med de grunnleggende krav og øvrige relevante krav i direktiv 1999/5 / EF.

10,4. Varemerke Statement
Bluetooth-ordmerket og -logoene eies av Bluetooth SIG, Inc.
Avantree er et varemerke eid av Avantronics begrenset.

11. Garanti

Vennligst referer til garantikortet inkludert i pakken.

Teknisk Support & Vare Tutorial

Mer informasjon om dette produktet, og andre Avantree Bluetooth-produkter, inkludert videobrukerveiledninger, produkt tutorials og online teknisk støtte, se www.avantree.com 'produkt opplæringen "side og" Last ned "side.

På grunn av beskaffenheten av produktene, kan det være noen programvare endringer uten varsel. Vennligst referer alltid til Avantree hjemmeside for oppdatert informasjon.

Have more questions? Submit a request